Welkom

Een zucht van verlichting,
een diepe rust die over je heen komt
Verhalen die los komen,
of de stilte die spreekt
Een spontane lachbui die klinkt,
een traan die langs je wang rolt

In mijn praktijk is elke emotie welkom

Behandel­­mogelijk­heden op vrijdag

9.00 -10-30
11.00- 12.30
*
14.00 – 15.30
16.00 – 17.30
*
19.30 – 21.00


Tarieven

Holistische massage

Per behandeling van 5 kwartier: 50 euro.

Vitalisterende orgaanmassage

Per behandeling van 5 kwartier: 50 euro.

Voetreflex massage

Per behandeling van een uur: 45 euro.


Wil je een afspraak maken? Heb je een vraag?

Neem contact op via info@kompas-i.nl

Of vul het contact­formulier in

Holistische massages

 

Werkwijze
Ik maak gebruik van klassieke en energetische massagetechnieken om je te helpen ontspannen en vertragen. Ik stem met mijn handen af op jouw lijf en let goed op jouw signalen. Je wordt uitgenodigd om mee te gaan op ontdekkingstocht en je er bewust van te worden hoe je lijf op verschillende plekken aanvoelt.
Wanneer er behoefte aan is, kan bijvoorbeeld bij gevoelige of pijnlijke plekken langer worden stilgestaan om te ervaren hoe het er is. Op dit soort plekken is de energiestroom geblokkeerd geraakt. Het mechanisme dat de blokkade in stand houdt kan gaan ontspannen wanneer je er, met een zachte blik en acceptatie, je aandacht naartoe laat gaan.

Visie
Bij een holistische massage is er naast aandacht voor lichamelijke klachten (zoals een zere nek, schouder of rug) ook aandacht voor de achterliggende emotionele, mentale of spirituele lading ervan. Lichaam en geest werken als één geheel samen en worden in een holistische massage daarom als één geheel benaderd.


Vitali­­­serende orgaan­­massages

binnenwerkje boom 250 vierkant wit

 

 

Werkwijze
Met vriendelijke en beheerste druk- en schudtechnieken werk ik op je buik, om spanningen en blokkades in je buikorganen te helpen ontspannen en oplossen. Ik let er goed op hoe je lijf reageert en stem daar steeds de behandeling op af.
De vitaliserende orgaanmassage is gebaseerd op zowel de Russische traditie als op de Chinese traditie. Beide tradities werken in op het harmoniseren van de onderlinge samenwerking tussen de organen. Zowel de Russische als de Chinese traditie ontgift het lichaam, brengt emotionele balans en bevordert het lichaamsbewustzijn.

Visie
Je organen zijn de motor van je bestaan en werken nauwgezet samen. Ze verteren niet alleen voeding die we tot ons nemen, maar ook emoties. Denk maar aan uitdrukkingen als: 'iets niet te verteren vinden', of 'iets dat zwaar op de maag ligt'. Wat letterlijk (fysiek) zo kan zijn, maar ook emotioneel. Een vitaliserende orgaanmassage is een vriendelijke manier om de doorbloeding in je buikorganen te stimuleren. Hierdoor komt de energiehuishouding terug in balans, zodat blokkades kunnen worden opgelost en de organen beter functioneren.


Ontspannende voetmassages

Voetreflex massage

 

Werkwijze
Met zachte druk en strijkingen help ik je te ontspannen, te verzachten en je aandacht te verleggen naar je voeten. Wanneer jij weer in contact bent met je voeten, kan je lichaam het teveel aan belastende energie (bijvoorbeeld stress) beter afvoeren. Ik help je om uit de ratrace van gedachten te komen en opgebouwde spanning via je voeten af te laten vloeien. Ik richt me er voornamelijk op om jou je aandacht naar je voeten te laten brengen zodat lichaamsdelen en organen kunnen gaan ontspannen. Dit in tegenstelling tot een traditionele voetreflex massage, waarbij via de reflexzones klachten van onder andere schouder, nek, rug of darmen direct worden behandeld.

Visie
Over het algemeen hechten we maar weinig waarde aan onze voeten en verstoppen we ze in krappe en benauwde schoenen.
Maar je voeten dragen je overal naar toe en staan in direct contact met de aarde. Ze fungeren als een doorgeefluik voor energie met de aarde. Energie die je niet meer nodig hebt, vloeit af en is voeding voor de aarde. Voedende aarde-energie wordt door je voeten weer opgenomen. Denk maar aan de wortels van een boom. Tevens zijn je voeten in zones onder te verdelen waar een lichaamsdeel of orgaan op is gereflecteerd en vormen ze zo spiegels van je lijf. De moeite waard om bij stil te staan.

Afspraken op vrijdag

9.00
11.00
*
14.00
16.00
*
20.00


Tarieven

Holistische massage

Per behandeling van 75 minuten: 55 euro

Vitalisterende orgaanmassage

Per behandeling van 75 minuten: 55 euro

Ontspannende voetmassage

Per behandeling van 60 minuten: 45 euro